ERZURUM / KÖPRÜKÖY - Buğdaylı İlkokulu

May

Okulumuz öğretmenlerinden Fatmanur KÜÇÜK ve Hümeyra DEMİRCAN tarafından Anneler Günü vesilesi ile düzenledikleri kutlama törenine tüm anneler katılmış olup minik öğrencilerimizden annelerine  hediyeler verilmiştir. Bu güzel etkinliği yapmalarından dolayı emeği geçen öğretmenlerimize teşşekkür ederiz.

Nis

Ulusal Egemeliğin en önemli sembollerinden biri olan meclisimizin 102 inci  yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinlikler ve oyunlarla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün ÖĞRETMENLERİMİZE çok teşekkür ederiz.

Şbt

Erzurum ERDEM projesi kapsamında aylık olarak öğrencilerimize belirli değerler kazandırmak için çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Bu ay MERHAMET değeri kapsamında sokak hayvanları ve kuşlar için yem yerleri yapma ve yem verme konusunda çalışmalarımızı yaptık . Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sonuna geldik. Öğrencilerimize karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak olduk. Öğrencilerimizi tebrik eder yarıyıl tatillerini en güzel şekilde değerlendirmeleri temmeni ediyoruz.

Kas

Okulumuzda, köyümüzün kadınlarına yönelik açılan okuma yazma kursumuzu ziyaret eden Köprüköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Latif BAĞAÇLI ve Şube Müdürümüz Sn Ömer GÜNEY ile Halk Eğitim Müdürü Sn Oğuzhan KILIÇ, a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzda Eğitim-Öğretim faaliyetlerin daha canlı ve eğlenceli hale getirmek adına yaptığımız çalışmalardan bir kesit, bu güzel çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan ve asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

Ekm

BAHÇELERDE AĞAÇ OLMALI İNSANDA İDEAL.EĞER BAHÇEDE AĞAÇ YOKSA MEYVEDE YOKTUR.İNSANDA İDEAL YOKSA GELECEĞİ YOKTUR.(NECİP FAZIL KISAKÜREK)

Ekm

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜZYÜZE EĞİTİMİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ LATİF BAĞAÇLI VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ HAKAN  ÇINAR İLE BİRLİKTE AÇTIK.